Har nå migrert det mekaniske designet fra CAD (se forrige post) til meat space. De laserkuttede delene er 4mm akryl og valnøttfiner, kuttet på Hackheim. Buen i front og i bakkant er 3D-printet PLA. Alt er så dekket med svart kunstlær, festet med kontaktlim. Sidekantene er avsluttet med T-molding, beregnet for arkademaskiner. Joystick, knapper, arcade power supply, potentiometer for RGB-justering er handlet fra AliExpress. En 8-ohms 3,3″ høyttaler fra Ljudia bør gi noe bedre lyd enn det man normalt finner i arcademaskiner.

Har lagt opp til at jeg kan lage litt smalere varianter av denne, som kan daisy chaines for å kunne støtte 2, 3 eller 4 spillere. Primærbehovet er 1-spillers test-/debuggingskonsoll, men det koster ingenting å gjøre den utvidbar. Skal også ha inn en IPAC-2 eller 4 med USB-utgang, slik at den også kan brukes som MAME-kontroller på PC.

Vurderte å feste en female JAMMA-connector i kabinettet, men går heller for en løsning med fritthengende JAMMA-connector på baksiden.

Venter fremdeles på female SCART-connectorer,  som skal festes i bakkant, samt digitale voltmeter for 5 og 12V.

Next up: Sjekke postkasse og dra noen meter med kabler…

IMG_2905