Da er JAMMA harness, inn- og utganger ferdig kablet, og vi har en funksjonell supergun. RGB er koblet via potmeter fra JAMMA til SCART, slik at jeg kan fargejustere bildet.

Kablingen er relativt rett fram. Audiosignalet går direkte til en 8-ohms høyttaler. Joysticks og knapper er kablet direkte til JAMMA. Signalet, som normalt kommer fra myntinnkastet er koblet opp til en egen knapp, og test-signalet er dratt ut til en separat knapp på bakpanelet. Funksjonssignalene på SCART-pluggen er koblet til powersupplyet, slik at TV’er som støtter dette, automatisk vil velge videosignalet fra JAMMA-pluggen som kilde.

Er jeg i det nostalgiske hjørnet, så kan jeg nå dra et kort frem fra hylla, plugge i og spille, uten at jeg trenger å bekymre meg for plass til arcadekabinett, eller ha en ledningsjungel liggende framme.

Click edit button to change this text.