Da har vi (igjen…) tatt den helt ut. Hi-Fi klubben holdt det de lovet, og pallen med varer fra Danmark sto og ventet på meg når jeg entret butikken klokka 12:45 i dag. Klokka 13:00 så vandret jeg lykkelig ut med en 8+ kilos pakke under armen – riktignok litt spent på hvordan neste regning fra Mastercard ville se ut.

Nå har jeg pakket opp og det lover riktig så bra. Fryktelig blankt. Rene linjer. Tuuungt. Stooort. Masse kabler og stasj. 2 fjernkontroller.

Optoma HD82 er helsikes schwær. Den har sanns godt over det dobble volumet av min gamle trofaste Panasonic AE-700., samt at den veier godt over 8 kilo.

3 pæreskift, og 5000 driftstimer timer etter forrige prosjektør, så var det på tide å skifte. Panasonic’en funker forsåvidt fremdeles, men LCD-panelet farget bildet blått i enkelte partier, samt at jeg har en liten følelse av at kontrasten ikke er hva den var.

Nå blir det andre boller. Full HD, 1300 ANSI lumens, kun 22dB viftestøy og 680:1 ANSI kontrast burde gi nytt liv til både film og spill.

Jeg er forøvrig i den heldige situasjon at madammen fullt ut har akseptert hjemmekinoen. Det er som regel hun som spør om det er er noe film på programmet om kveldene. Hun leet faktisk ikke på et øyenbryn når jeg nevnte prisen (riktignok på innpust – mens jeg ruset motoren litt på parkeringsplassen). Antar at hun resonnerte med at det jo er mye billigere enn en eventuell pakke fra Stern.

Jeg har riktignok ikke slått den på enda… Det var jo en liten bulk i eska… Tenk om fraktmanden har vært slem med den… Tenk om den ikke virker…