Da har jeg fått testet noen flere features på nixiekortet. In circuit-programmering funker, dekatronkontroll funker, og alle 6 displayutganger funker. Fant en bug i skjemaet, men det verste som kan skje er at powersupply-LED’en brenner ut, så det kan vi leve med.

Jobber nå med dokumentasjon, testing av RF-interfacet, samt implementasjon av en protokoll som gjør det mulig å bruke kortet på en vettug måte – tenker vi setter av opp til flere kvelder akkurat til denne biten. Hvis jeg kjenner meg selv rett, så blir det en lang drakamp med feature-creep-demonene her…

Planen så langt er at kortet kan operere i 2 forskjellige modus. Dvs som klokke, der en kan sende kommandoer for å synke/stille klokka eller som generisk displaymodul, der en kan kontrollere de 6 displayene og dekatronen individuelt. Må grave litt i skuffa for å finne igjen en eller annen Max-IC som gjør meg i stand til å hekte sendermodulen på laptoppen. Når dette er i boks, så blir det å sette seg foran en eller annen terminalemulator med kryssede bein og armer.