Da har man forsøkt seg med fotoshoot i kjellern. Jeg må på forhånd be om unnskyldning for at det vises en “tjuvkobling” på bildene, samt for ustandard børster (kanniballiserte renseputa til loddestasjonen min til slutt i mangel av andre materialer). En kan også skimte et par aluminiumstape-biter her og der. Det er fryktelig mye som rører på seg og det skrangler fælt, så jeg fant ut at et par stabiliserende tiltak var på sin plass.

Nå som det verste er overstått, så skal jeg bruke de neste dagene på finpussen, dvs bli kvitt tjuvkoblingene, alu-patchene, reprodusere den siste dingsen som mangler, samt voksing for å gjøre den “stueklar”. Helt til slutt blir det performancetuning for å få maks gnistlengde (en kan høre en tiltakende og ganske kraftig sitring før en ser gnist på videoen. Har en følelse av at dette er koronalekkasjer)

Utrolig lekkert å se maskina i et helt mørklagt rom, da børstene og store deler av skivene gløder ganske intenst blått mens en snurrer. Jeg får alliere meg med noen med litt fetere fotoutstyr for å forsøke å få festet dette til film.

Here we go (liten youtube-sak helt til slutt):

Dette var utgangspunktet:

Maskina etter litt TLC og research: