Teksten er er nok gjengitt i det uendelige i diverse former for avskrift der ute på internætt, men jeg tror faktisk ikke denne artikkelen finnes i scannet versjon der ute – selv ikke på Modern Mechanix.

Nedenfor, så finner du “How I Control Gravitation” rykende ferskt avfotografert fra augustnummeret av Science and Invention fra 1929 – som postmannen var så grei å slippe ned i postkassa mi for noen dager siden.

Jeg vil forøvrig sterkt anbefale å ta en titt på Projet Montgolfier, der det ligger haugevis med fotografier og dokumenter fra det franske flyselskapet Société National de Construction Aeronautiques du Sud-Ouest (S.N.C.A.S.O.) sine eksperimenter med Biefeld-Brown-effekten i perioden 1955-1959.

 

 

 

 

Høyoppløselige versjoner finner du her:

www.timeexpander.com/media/TTBrown/page1.JPG
www.timeexpander.com/media/TTBrown/page2.JPG
www.timeexpander.com/media/TTBrown/page3.JPG
www.timeexpander.com/media/TTBrown/page4.JPG
www.timeexpander.com/media/TTBrown/page5.JPG