Sånn, da var jeg ferdig…

Jeg har nå printet 2 moduler, satt dem sammen og testfyrt. Jeg utelukker ikke at jeg kommer til å printe flere, men rikosjettene i kjelleren ved selv relativt lave energinivåer fikk meg til å ta på meg vernebriller, samt gjemme vitale kroppsdeler bak sofaputer under prøveskytingen. Jeg har et par hull i gipsveggen som garantert vil hjelpe meg å huske på sikringstiltak i fremtiden. En ting er å bygge disse dingsene. Noe helt annet er å teste dem. Jeg er faktisk litt skjelven enda. Jeg har enda ikke turt å fyre av denne på max ladning.

Hver modul veier ganske nøyaktig ett kilo, og de har mer enn nok oomph til husbruk. Hele sulamitten ligger nå ute for nedlasting (under creative commons lisens) sammen med boost converteren.

http://www.thingiverse.com/thing:23539

http://www.thingiverse.com/thing:19687

Jeg vil sterkt anbefale å se videoen under i 1080p, og med lyden på. De to koblingsskjemaene i videoen under burde være nok informasjon til å bygge sin egen variant, men jeg kommer sikkert til å laste opp noe mer formelt på Thingiverse om litt.

Enjoy !

PS. Sånn for å forsikre meg mot eventuelle søksmål, så tror jeg jeg vil fraråde alle og enhver å forsøke å bygge en sånn. Det er direkte livsfarlig.  En eneste uforsiktig berøring med ladning på kondensatorene er nok til å garantere deg en Darwin Award.

PS. Hvis du sliter med Flash/html5-plugins, så kan du alltids finne videoen på YouTube: http://youtu.be/KeSjeUIltcI