I jakten på analytics-treff, så har jeg bestemt meg for å bli rosablogger. Jeg har derfor opprettet kategorien “Haute couture”. Jeg tror ikke noen skal utelukke artikler omhandlende hverken  sokkeholdere, mustasjenett eller tidsriktige brokkbind fremover, men først ut er altså “Hodeplagg for menn med begynnende måne”.

Hvis vi ser bort fra hærens saueskinnsluer fra 1912, så er det lite som slår en Fez med hensyn til komfort og eleganse. Når du handler en slik, så kan du også spesifisere både dusk og antall lufteventiler på toppen. Resultatet er hodeplagg som garanterer et perfekt mikroklima for den tenkende hjerne – uansett breddegrad. Haskell og GLSL-shadere fremstår nå som trivialiteter. En ekstra bonus er at et slikt hodeplagg også gir en voldsom edge m.h.t. barneoppdragelse i heimen. Selv om ungene for lengst har mistet respekten for sine foreldre, så er det en ting de er livredde for – og det er at de skal bli flaue foran vennene sine. Hvis noen nå forsøker å strekke strikken liiiitt lenger, så har jeg kleskoden for neste foreldremøte klar.

PS. Skal du handle en slik, så kan jeg trygt anbefale Fez-O-Rama. Rask dør-til-dør levering og mycket sympatisk verdideklarasjon sikrer kundetilfredshet.