Det jeg _egentlig_ hadde på agendaen, da jeg var i Makerbot-kjøpemodus for en god stund siden, var jo å printe sokler til IN-1 nixies. Den noe brutalist-/retrofuturisk-inspirerte betongklokka hadde ikke sokler, og så ut som et lite helvete inni. Sokler til disse rørene var unobtainium.

Jeg er en sånn type person som går inn i et annet rom for å gjøre / hente noe, for så å stoppe opp og se meg forvirret omkring når jeg er fremme. Da botten ankom, så var det jo så mye annet å printe at dette helt gikk i glemmeboka.

D.v.s. helt til i går kveld.

Tidligere har jeg benyttet psychodyre pinnesokler fra Mill-Max, men nå har jeg istedet laget et printbart design som baserer seg på Molex crimp-terminaler (08-50-0106 eller 08-50-0108). STL-filene ligger ute på Thingiverse, så det er bare å laste ned for de som vil integrere disse i klokka si.