Madammen og ungene lot meg sove så lenge jeg ville i dag, og ramlet derfor ikke inn med gaver og kaffe på senga før nærmere 11. Jeg mistenker at det var madammen som sto bak kortet. Hun har teft for sømkunst, og jeg lar meg herved inspirere. Jeg kommer ikke til å gi meg før jeg får kloa i like fräsche antrekk som de frekke herremennene på bildet.

null

Minstejenta på 4 klinte til med en eminent espresso med perfekt crema, servert med Dolcetti og brunsukker. (Den havnet dessverre utover madammen, men det gikk likevel bra, og jeg fikk en ny en ved frokostbordet)

Eldstejenta har sannsynligvis fått med seg at det er litt usikkerhet ute hos kunden akkurat nå, og at vi alle sammen lurer litt på hva som vil skje videre. Hun laget derfor en spå til meg, som jeg garantert kommer til å få bruk for på jobb.

null