Ferdigstilte GD III et par dager etter at vi kom hjem fra Golfe Juan. Linear rails ser ut til å være rent gull. Det er null vibrasjoner i hotend.  Z-aksen er fremdeles litt kilen å få kalibrert riktig, men siden dette er en engangsoperasjon, så kan jeg leve med det. Mangler fremdeles å skrive et par sider på wikien, samt å renskrive de sidene, som allerede har innhold. Deretter tenker jeg jeg sier meg ferdig med prosjektet. Alle designfiler og all dokumentasjon for printeren er tilgjengelig på GitHub.

De som er nysgjerrige på printeren, anbefales å stikke innom Trondheim Maker Faire en av dagene, 28-29 august. I tillegg til CityBeest, så vil du finne GD II og GD III, samt et par modeller printet på disse maskinene i teltet til Hackheim.

ATST

ATST. Fremdeles litt weathering og finpuss igjen.