Og akkurat når man var ett hundrede prosent sikker på at man aldri skulle få se et eneste flipperspill igjen, i Trondheim, så skjer dette: http://www.popbumper.no/

Jepp, vi har startet et lite aksjeselskap.

Trondheim vil i løpet av året se den første arkade-etableringen på flere tiår. 6 flipperspill skal settes ut i lokalene til Work Work i løpet av høsten (Munkegata 58 i Trondheim) . Blir det en suksess, så vil flere spill komme til etter hvert, også retro arkader. Går det på dunken, så kan vi klappe oss på skuldra om et år og si at vi ihvertfall forsøkte. Pinball er moro. Stedet er perfekt. Timingen, m.h.t. etableringen av Work Work, er også perfekt. Det hadde vært galskap å ikke gjøre dette nå.

Jeg bør kanskje presisere at dette er ikke noe, som noen kommer til å bli rike på. Oppnår vi en omsetning, som tillater løpende vedlikehold av spill uten netto tap, så har vi nådd steady state, og definerer det som en braksuksess.

PS. Du finner oss selvfølgelig også på Facebook.

Ønsk oss lykke til :)

Attack From Mars

Attack From Mars